Skip to Content
Свържете се с нас

Оперирайте лесно със SAP Service and Support

Уверете се, че вашите SAP решения отговарят на нуждите на вашия бизнес просто и безпроблемно - с помощ от SAP Service and Support. Нашите 30,000+ консултанти имат несравними продуктови познания, технологична експерти и опит на територията на 25 различни индустрии. Независимо дали
искате да се ускори изпълнението, да се премести в облака, да
персонализирате вашето решение, за оптимизиране на ИТ или да направите нещо съвсем различно - SAP Service and Support екипа е тук, за да се случи това.

Гледайте 2-минутно видео
Previous

Проправете си пътя към пълна промяна чрез технологиите

Пионерския дух на нашите основатели доведе до развитието на софтуера за планиране на ресурсите на предприятието (ERP) , който промени завинаги начина, по който компаниите правят бизнес - и нашите решения продължават да устояват на изпитанието на времето. През всяка икономическа и ИТ промяна, нашия опит и далновидно творчество  Ви поставят в челните редици на цифровизацията в бизнеса.

Ние се борим със сложността заедно

Ние предлагаме решения, които помагат на бизнеса да навигира  динамиката на пазара, придобиванията, нивата на управление, новите продукти. Но технологиите, които помагат да движите тези промени, могат да добавят също и сложност. Ето защо ние преосмислихме начина, по който предлагаме услуги и поддръжка, за да oпростим начина по който Вие консумирате иновациите на SAP.  Това ги прави по-достъпни и по-полезни за Вашите бизнес предизвикателства.

Next
Previous

Фокус върху бизнес резултатите

Разработване на иновациoнна карта, специфична за вашите бизнес цели.

Опростете вашия подход за решения

Възползвайте се от оптимизирано инженерно решение - рационализирайте сътрудничеството си в експертната мрежа на SAP.

Допълнителни услуги за поддръжка

Включете се в нашия екип от експерти, за да получите в реално време поглед към ежедневните си операции.

Next

Разгледайте нашите услуги

  

Previous
Next

Вижте какво казват клиентите ...

Back to top