SAP Начална страница
Skip to Content
Свържете се с нас

Under Armour надбяга и пребори сложността

Вижте как Under Armour ползва SAP HANA за да ускори и опрости процесите си, прогнозира своето търсене и предлагане и предоставя персонализирана информация за да направи своите атлети шампиони. 

Прочетете цялата история
Previous

30,000+ дигитални експерти на вашите услуги

Вижте колко по-лесно е да започнете трасформация, когато по всяко време имате достъп до знания и технологична експертиза на нашите service и support специалисти.

Разгледайте нашите услуги

По-малките екипи затварят по-големи сделки

SAP Digital for Customer Engagement, могат да ви помогнат да работите по-бързо,да продавате по-умно и да си сътрудничате по-ефективно. Вижте колко е лесно да се стартира и печели още днес.

Започнете вашият безплатен пробен период

SAP сред топ BI доставчици в докладите за анализиране

Виж The Forrester Enterprise BI Platforms Wave - и как нашата философия и стратегия на "най-добрият инструмент за всяко едно работно място" е в изпълнение на обещанието си.

Прочетете доклада
Next

SAPPHIRE NOW opening keynote replay: Bill McDermott

Как може да оперирате лесно в един все по-сложен свят? Вижте главения изпълнителен директор на SAP - Bill McDermott в обсъждането на най-актуалните предизвикателства, пред които е изправен бизнеса от всякакъв мащаб, в днешната дигитална икономика. 

Previous

Колко богат е вашият избор от подготвени кадри?

Научете как вашият бизнес обогатява HR екипите, като им помага да бъдат релевантни, да развиват и задържат работната сила с умения, за да подкрепят своите стратегически планове за растеж - сега и в бъдеще.

Вижте всичко за растежа

Първи урок: как да се намалят разходите за обучение

Вижте как нашият Cloud-базиран център за обучение осигурява SAP базирани курсове, отговарящи на индивидуалните нужди на вашите служители – като в същото време драстично намаляване разходите ви.

Обучението започва тук
Next

Девет пъти първенец: Gartner Magic Quadrant for CPM

Научете защо SAP е позициониран като лидер в Gartner Magic Quadrant за корпоративно управление на ефективността (CPM) - това в което ние вярваме, са впечатляващи печалби в завършеност на визията. 

Вижте какво казва SAP общността

Previous

Лесно финансово решение в борбата с Взаимнообвързаността  

SAP Cash Management, задвижван от SAP HANA, опростява финансовите операции чрез автоматизиране на ежедневните касови операции, като в същото време предоставя решения, базирани на предишен опит.

Петте начина, по които високо успешните компании управляват персонала и бизнеса си

Интуицията ни показват, че високо-ефективните компании не оперират като лошо представящите се, а сега изследвания от Oxford Economics потвърждава това твърдение.

Apple Watch отваря врати за SAP Apps по време на SAPPHIRE NOW

Като част от вашето потребителско изживяване на тазгодишното издание на SAPPHIRE NOW, Вие може да изпробвате 12 различни SAP приложения, които ще дебютират на Apple Watch.

Next
Back to top