Skip to Content
Свържете се с нас

За SAP

SAP е в центъра на днешните технологични революции. Пазарен лидер на корпоративните софтуерни приложения, SAP помага на организациите да опростяват своите процеси и генерират нови възможности за иновации и растеж.
Посетете нашия корпоративен сайт за новини, информация за инвеститори и анализатори, кариерни ресурси, история на SAP и др.

Посетете нашият глобален корпоративен уебсайт
Достъпен на: English | German

Previous

За SAP SE Global

Научете повече за SAP SE Global и открийте как можем да помогнем на нашите клиенти.

За SAP в България

Българският филиал на световния софтуерен лидер SAP SE присъства на българския пазар вече повече от 16 години.

Гласът на клиента

Запознайте се с отзиви на клиенти доволни от SAP, които са трансформирали бизнеса си чрез SAP софтуер и услуги.

SAP Събития

Намерете и да се регистрирайте за SAP събития - конференции, форуми, семинари, уебинари и други.

Next

За SAP SE Global - Информация за компанията

Базирана в Валдорф, Германия, SAP SE е лидер на пазара на приложения и софтуер за предприятията. Имаме места в повече от 130 страни и 282 000 клиенти по целия свят. Научете повече за глобалните корпоративни операции на SAP и открийте как можем да помогнем на нашите клиенти.

За SAP в България

Българският филиал на световния софтуерен лидер SAP SE присъства на българския пазар вече повече от 15 години. През декември 1999г., SAP SE регистрира дъщерното си дружество SAP България, а през 2002г. инвестира и в развоен център – SAP Labs България.
На българския пазар SAP България предлага цялото си портфолио от продукти в 5 иновационни направления: Applications, Analytics, Mobility, Database&Technology и Cloud, както и силен фокус върху създаването на солидна екосистема от партньори чрез програмата SAP PartnerEdge.

Така наречените "Лабове" (laboratories) в SAP са центровете за разработка на софтуер, които създават иновативни софтуерни продукти, привличайки таланти и използвайки достиженията на технологиите. SAP Labs България е създадена през 2002 г. и в момента в компанията работят повече от 600 професионалиста, които създават водещи Cloud и In-Memory технологични решения, допълнени от качествени услуги по поддръжка и технологично консултиране.SAP Labs България е един от пионерите и лидерите в прилагането на Lean философия и гъвкави (agile) методологии при създаването на софтуер в България. Компанията е активен член на българското бизнес общество и организира и подкрепя бизнес събития с фокус върху информационните технологии и създаването на софтуер.

SAP активно си сътрудничи с български университети в рамките на програмата SAP University Alliances.Компанията развива активно на местно ниво глобалната политика на SAP за корпоративна социална отговорност и устойчиво развитие. През 2012 г. SAP Labs България получи сертификат ISO 14 001 - международният стандарт за системи за управление на околната среда.

Корпоративни награди

  • SAP Labs България е носител на наградата на Aon Hewitt за най-добър работодател за 2006, 2008 и 2012 г.
  • SAP Labs България съвместно с Фондация ЕкоОбщност е носител на наградата „Заедно“ в категорията „Най-добро сътрудничество между бизнес и НПО“ за 2012 г.
  • SAP Labs България печели наградата за „Корпоративна и социална отговорност“ на Българската асоциация по информационни технологии за 2011 г.
  • SAP Labs България се класира на второ място като спонсор на годината за 2011 г. на Eventex Awards за подкрепата на първия по рода си национален кръг на младежкото състезание по роботика FIRST LEGO League.
  • SAP Labs България бе отличена като ИТ компания на годината за 2008 г.
Previous
Next

Bulgarian Customer Testimonials

Гласът на клиента

Нашите клиенти идват във всички размери и работят в почти всяка индустрия или географски регион, който можете да си представите.Някои от тях са световни лидери, с изявено име и дълга история, докато други са малки, но амбициозни в начинанията си, които тепърва започват да растат.Те споделят едно общо нещо: ние мислим, че всички те са страхотни. Продължавайте да четете, за да научите повече за нашите клиенти и как те използват SAP решения.

SAP Събития

Намерете SAP събития -  конференции, форуми, семинари, уебинари и други. Намерете вълнуващи възможности за вас и вашият екип. Запознайте се с тенденциите в промишлеността, останете на върха в лидерството и получете нова перспектива за това как новите технологични нововъведения се трансформират в бизнеса.

Previous

Насладете се на най-доброто от SAPPHIRE NOW 2015

Научете как да увеличите вашите SAP инвестиции, намерете решения на най-големите ви бизнес предизвикателства. Прегледайте презентации, дискусии и интервюта по най-горещите теми и открийте начини за опростяване на  бизнеса си.

Научете повече

SAP Форум Събития: Discover Simple

Готови ли сте да победите скъпата поддръжка? Присъствайте на SAP Forum събитията за да научите как SAP може да ви помогне да опростите вашето управление, процеси и технологии. Запознайте се с революционните нововъведения като SAP Business Suite 4 SAP HANA (SAP S / 4 HANA) и откриете как силата на опростяването може да ви помогне да трансформирате бизнеса си. 
Вижте датите и местата

Намерете следващото SAPinsider събитие

Вземете мъдри и тествани съвети от SAP софтуерните специалисти в предстоящото SAPinsider събитие. Присъединете се към нас в градове като Прага и Лас Вегас, за да научите редица теми - от HR и финанси към Big Data и анализи в реално време.

Търсете SAPinsider събитие
Next

SAP Новини

Прочетете най-новите и най-важни новини за SAP в България и региона.

Back to top