Skip to Content
Contacteer ons

SAP-bedrijfssoftware voor KMO's

Groei eenvoudig met SAP-software voor kmo’s

Besteed meer tijd aan het actief laten groeien van uw bedrijf – met mkbkmo-software die voor kleine en middelgrote ondernemingen is ontworpen en geprijsd. Onsite of in de cloud, onze schaalbare oplossingen werken met uw bestaande infrastructuur om u te helpen uw bedrijf efficiënter te runnen. Kies uit betaalbare bedrijfsbeheersoftware, industriespecifiekeindustrie specifieke ERP-oplossingen en krachtige bedrijfsanalyses. Het is tijd om uw bedrijf te vereenvoudigen.

Previous

0% financiering voor kmo's

Haal vandaag nog de SAP-software in huis die u nodig hebt om uw kleine of middelgrote onderneming te laten groeien – en betaal pas over 24 maanden. Kom meer te weten over onze “Nu kopen, later betalen” aanbieding met 0% financiering.  

Hebt u beter talentbeheer nodig?

Wij kunnen u daarbij helpen. Kom te weten waarom de Talent Management Suite van SuccessFactors voor het zesde opeenvolgende jaar als toonaangevend is benoemd door IDC MarketScape – en zie hoe andere leveranciers het doen vergeleken met hen. 

Next

Zie wat onze klanten te zeggen hebben…

Previous

Worstelt uw kmo met Big Data?

Als u een kmo bent dat steeds meer gegevens moet beheren, is het tijd om actie te ondernemen. In dit rapport bekijkt een analist van Mint Jutras gegevensproblemen waar kleine en middelgrote bedrijven mee te maken hebben, en geeft tips om ze op te lossen. 

Zoek een SAP-partner

SAP-partners spelen een belangrijke rol bij het helpen van organisaties van elke omvang – en in elke industrie – hun bedrijf te transformeren en runnen.  Ze kunnen u helpen de SAP-oplossing te kopen, bouwen, implementeren, onderhouden en ondersteunen die het best bij uw unieke behoeften past.  Vind vandaag nog een vertrouwde professional om mee samen te werken. 

De juiste tijd om over te stappen op de cloud?

Deze IDC InfoBrief laat u zien waarom het misschien tijd is om uw kmo te laten overstappen op de cloud. Kom te weten hoe andere kleine en middelgrote ondernemingen de cloud in hun voordeel gebruiken – en verken manieren om aan de slag te gaan.

Next

Bekijk de meest actuele onderwerpen voor kleine en middelgrote ondernemingen

Previous

Houden verouderde toepassingen u tegen?

Het tijdperk van de netwerkeconomie is aangebroken. Kom te weten wat u misschien tegenhoudt in het uitbreiden van uw wereldwijde bereik.    

Toptalent werven en behouden

Om de beste medewerkers te kunnen werven en behouden, hebt u een doordacht marketingplan nodig. Hier zijn 6 tips om u op weg te helpen.

Van de grond af en de cloud in

Zit u eraan te denken uw systemen en processen naar de cloud te verplaatsen? Verken de belangrijkste voordelen en uitdagingen van de transitie.

Next

Vereenvoudig uw bedrijf met SAP Service and Support

Zorg dat uw SAP-oplossingen eenvoudig en naadloos aan uw bedrijfsbehoeften voldoen – met de hulp van SAP Service and Support. Onze 30.000+ adviseurs hebben ongeëvenaarde productkennis, technologie-expertise en ervaring in 25 uiteenlopende industrieën.

We hebben recentelijk de manier verfijnd waarop we met klanten samenwerken, zodat u nóg gemakkelijker transformatie kunt bevorderen en uw bedrijf kunt vereenvoudigen. Of u nu de implementatie wilt versnellen, wilt overstappen op de cloud, uw oplossing wilt aanpassen, IT wilt optimaliseren of iets heel anders wilt doen – het team van SAP Service and Support kan helpen dat te realiseren.

Previous

Ontwikkel een innovatiestappenplan dat specifiek is voor uw bedrijfsdoelen

Gebruik best practices, technologie en accelerators om de juiste oplossingsbenadering te hanteren

Kies een premiumbetrokkenheid om zeer complexe en risicovolle scenario's aan te pakken

Next

SAPPHIRE NOW: Kmo-sessies

Bekijk het beste van SAPPHIRE NOW en kom te weten hoe u uw SAP-investeringen kunt optimaliseren en oplossingen voor uw grootste bedrijfsuitdagingen kunt vinden. Bekijk keynotes, presentaties, discussies en interviews over de meest actuele onderwerpen en ontdek manieren om uw bedrijf minder complex te maken.

Back to top