Skip to Content

Maak kennis met het SAP Community Network (SCN)

Elke dag verandert het SAP Community Network (SCN) de manier waarop honderdduizenden SAP-gebruikers werken. Onze leden helpen elkaar om problemen op te lossen, te leren, en nieuwe manieren te verzinnen om dingen gedaan te krijgen. Hebt u een brandende vraag over SAP? Het SCN is de snelste, meest betrouwbare manier om antwoord te krijgen.

Bezoek het SCN
Previous

Krijg advies van experts

Optimaliseer de kracht van uw SAP-oplossingen met advies van onze trainings- en onderwijsexperts.

Tips en trucs

Krijg insidertips over bloggen, content bekijken en content maken op het SAP Community Network.

Bouw relaties en een reputatie op

Kom te weten hoe we activiteit meten, punten toekennen, en u helpen om relaties en een reputatie op te bouwen.

Next

SAPience - Belgische SAP user group

Maak kennis met SAPience: een onafhankelijke non-profitorganisaties die uit klanten en partners van SAP bestaat. Ontdek hoe SAPience (een vereniging van Belgische SAP gebruikers) leden helpt om op de hoogte te blijven van de belangrijke innovaties en technologie. Dankzij deze usergroup worden problemen opgelost, nieuwe ideeën bedacht, en worden onze klanten betrokken bij nieuwe productontwikkelingen en kunnen ze het beleid van SAP helpen beïnvloeden.

Communityspotlights

SCN: leden van de maand

Elke maand wordt een lid van het SCN erkend voor het delen van kennis met anderen, voor zijn/haar behulpzaamheid, en voor het aannemen van extra taken om de communitybetrokkenheid te ondersteunen. Bent u de volgende?
Back to top